LÄR DIG BAKA SURDEGSBRÖD

JUST NU ÄR KURSVERKSAMHETEN PAUSAD PGA AV PANDEMIN. FÖRHOPPNINGSVIS KAN VI STARTA UPP TILL HÖSTEN -21. HAR DU EN BETALD PLATS KOMMER JAG HÖRA AV MIG MED DATUM SÅ FORT DET ÄR MÖJLIGT.

ALLA SOM HAR BOKAT KURS OCH VÄNTAR PÅ TID OCH ALLA SOM VILL VILL BOKA/ STÄLLA SIG I KÖ MÅSTE VARA FULLT VACCINERADE FÖR ATT KOMMA HIT NÄR DET BLIR DAGS. HAR DU FRÅGR OM KURSER MAILA MIG PÅ HOBERGS. SURDEGSBAGERI@GMAIL.COM

 

Från våren 2020 erbjuder jag möjligheten för dig och er att komma till bageriet och lära er grunderna i  surdegsbakning. Man kan komma själv eller några stycken, men max antal per tillfälle är sex personer. 

Från hösten kommer kursen innebära en heldag från kl 9-16. Då startar vi med fika och teoridel. Sedan följer en praktisk del inne i bageriet då vi sätter degar, matar surdeg, maler mjöl . Paus för lunch med egenbakad pizza.  Vi fortsätter sedan med att forma degar och baka av bröd som ni får med er hem. Man kan även få med en deg som man kan baka av hemma inom 12-24 timmar. Dagen avslutas cirka kl 16.

 Priset är 1400:- per person (ink.moms) och då ingår fika, lunch, bröd vi bakar som ni får med hem, ett degämne att baka av hemma, surdegsstart, en receptfolder & infofolder och 10 % rabatt på mjöl vid kursdagen. Anmälan sker via mail eller telefon. 

För info maila mig på:

hobergs.surdegsbageri@gmail.com