LÄR DIG BAKA SURDEGSBRÖD

Höstens kurser är fullbokade. Till våren kommer kursverksamheten pausas men håll utkik på sociala medier (instagram och facebook) där lägger vi ut om det blir fler kurstillfällen längre fram. Vi har ingen kölista.

Från våren 2020 erbjuder jag möjligheten för dig och er att komma till bageriet och lära er grunderna i  surdegsbakning. Man kan komma själv eller några stycken, men max antal per tillfälle är sex-åtta personer. Inga förkunskaper krävs.

Kursen innebär en heldag från kl 9.30-16. Då startar vi med frukost och teoridel. Sedan följer en praktisk del inne i bageriet då vi sätter degar, matar surdeg, maler mjöl . Paus för lunch med egenbakad surdegspizza.  Vi fortsätter sedan med att forma degar och baka av bröd som ni får med er hem. Man kan även få med en deg som man kan baka av hemma inom 12-24 timmar. Dagen avslutas cirka kl 16.

 Priset är 1400:- per person (inkl.moms) och då ingår fika, lunch, bröd vi bakar som ni får med hem, ett degämne att baka av hemma, surdegsstart, en receptfolder & infofolder och 10 % rabatt på mjöl vid kursdagen. 

(Anmälan är bindande men din plats är inte personlig. Vid sjukdom avbokas minst 48 timmar innan kursdag).

För info maila mig på:

hobergs.surdegsbageri@gmail.com